Energie Familie
Energie Familie
Aanbieding!

KSTAR ESS thuisbatterij inclusief omvormer, WiFi Stick, connectorkabels en topcover | 10.2 kWh Thuisaccu – Energieopslag

5,466.90 Ex. BTW.

Productprijs: 5,466.90 Ex. BTW.
Totaal opties:
Bestelling totaal:
Categorie:

Beschrijving

De KSTAR BluE hybride thuisbatterij aan te bieden, een revolutionair product dat uw huis van stroom zal voorzien en uw energieverbruik optimaliseert. Deze geavanceerde thuisbatterij is ontworpen om u de vrijheid te geven om te genieten van een duurzame en onafhankelijke energieoplossing.

Krachtige prestaties en intelligentie vormen de kern van de KSTAR BluE hybride thuisbatterij. Dankzij de nieuwste technologieën op het gebied van energieopslag en slimme functies, kunt u overtollige energie opslaan die wordt geproduceerd door zonnepanelen of het elektriciteitsnet. Dit betekent dat u niet langer afhankelijk bent van fluctuerende energietarieven en dat u uw eigen energievoorziening in de hand heeft.

De BluE hybride thuisbatterij is speciaal ontworpen om naadloos in uw levensstijl te passen. Met een slank en modern ontwerp neemt deze batterij minimale ruimte in beslag en kan deze zowel binnen als buiten worden geïnstalleerd. Uw huis behoudt zijn esthetische uitstraling terwijl u toch profiteert van de voordelen van een efficiënte en milieuvriendelijke energieoplossing.

Veiligheid is een topprioriteit bij KSTAR, en de BluE hybride thuisbatterij is uitgerust met geavanceerde beveiligingsmechanismen om ervoor te zorgen dat uw energieopslagsysteem altijd veilig en betrouwbaar werkt. Het robuuste ontwerp en de hoogwaardige materialen zorgen voor een langdurige en zorgeloze werking.

Ontdek de kracht van duurzame energie met de KSTAR BluE hybride thuisbatterij – uw sleutel tot een groenere en kosteneffectievere energietoekomst!

Batterij: BluE-Pack-5.1/20.4
Capaciteit: 10.2 kWh
Batterij: LFP (LiFePO4)
Depth Of Discharge: 90%
Number of cycles: 10.000
Max. charging current: 50A/100A
Max. discharging current: 80A/100A
IP protection: IP65
Gewicht: 60 kg / 120 kg
Inclusief connector kabels voor de batterijen en topcover voor 3e en 4e batterij indien van toepassing.

Inclusief inverter: BluE-S-3680D
Max. PV input: 4.800W/6.000W
Output grid: 230 Vac
IP protection: IP65