Energie opslag voor hoge eisen

Met de RCT Power Battery wordt u onafhankelijker van uw energieleverancier en kunt u uw energievraag vormgeven.

Energieopslag voor hoge eisen

Haal het meeste uit uw fotovoltaïsche installatie. Opslag van opgewekte zonne-energie is een belangrijk aandachtspunt voor eigenaren van zonne-installaties. De RCT Power Battery biedt een bijzonder veilige en hulpbronnenbesparende oplossing voor het beheer van de energiebehoeften van woonhuizen, commerciële gebouwen en faciliteiten. Met de RCT Power Battery wordt u onafhankelijker van uw energieleverancier en kunt u uw energievraag vormgeven. Geen Zon of Stroomuitval is geen probleem meer. 

Flexibel en uitbreidbaar


De hoogspanningsbatterij van RCT Power garandeert de hoogste efficiëntie en autonomie. Het modulaire systeem kan worden geüpgraded en aangepast aan de wensen van de gebruiker. Uw systeem groeit mee om nieuwe energieverbruikende apparaten te huisvesten, b.v. een elektrische auto.
Al onze batterijen worden geleverd in het elegante ontwerp dat typerend is voor RCT Power.

Batterijtechnologie
"Made in Germany"


De RCT Power Batterij opslag blinkt uit in veiligheid en levensduur.
De energieopslag voor zonne-elektriciteit maakt gebruik van lithium-ijzerfosfaat-batterijcellen die tot de veiligste lithium-ionbatterijen worden gerekend.
De combinatie van de bedradings technologie en een zeer efficiënte batterijbeheer-systeem maken de RCT Power-batterij tot de ideale oplossing voor Stroomopslag

Power APP


Beheer en bedien uw systeem met onze veelzijdige RCT Power-app.
De interne datalogger van het systeem maakt deel uit van een lokaal netwerk. Deze setup voorkomt ongeautoriseerde externe toegang en beschermt uw persoonlijke gegevens. De RCT Power App is een flexibel hulpmiddel en bevat verschillende configuratie-opties en een "one-click-update" -functie.
Het vergemakkelijkt de installatie, het onderhoud en de bewaking van uw installatie. Uitgebreide datavisualisatie zorgt ervoor dat u te allen tijde de controle heeft over uw systeem.

Vrijblijvende Offerte Aanvraag