Over Ons

[vc_row css_animation=”” row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern”][vc_column][vc_empty_space][vc_column_text]

Onze site is Groen!!..

…daarmee bedoelen wij dat wij niet alleen Groene energieproducten aanprijzen, maar ook het Milieu en onze directe woonomgeving komt op onze site ter sprake. Onze site heeft daarom geen Commerciële uiterlijk, maar één van informatie, Tips & Tricks, Advies, een “Blog” dus. U kunt dus op onze Blog terecht voor alles wat met groen te maken heeft. Energie, spaarlamp of de “Standby” functie van uw computer?, wij praten er over.

Hoe komt Groene stroom tot stand, Tips om te besparen, Waar betaal ik allemaal voor?, zijn slechts enkele onderwerpen waar wij aandacht aan schenken. Wij zorgen ervoor dat alles wat belangrijk is, als het om “Groen” gaat, op onze site te vinden is. Wekelijks bieden wij Up-to-date informatie aan. We letten nauw op de aandacht die onze artikelen individueel krijgen. Dit bepaalt ook de status van het artikel op onze blog.

Samen met vele miljoenen werken wij aan een prettige omgeving. Wij spreken de hoop uit dat wij d.m.v deze Blog de nodige informatie geven om u in eerste instantie tot nadenken te zetten en in tweede instantie u in staat stelt een goede verantwoorde Groene keus te maken, welke voor u, uw kinderen en kleinkinderen zal bijdragen tot een mooie leefomgeving!

Groen is Doen!

Onder het motto “Groen is Doen!” bieden wij behalve informatie ook Groene energieproducten aan, voor zowel het MKB als Particulieren. De Energiemarkt is al jaren in beweging en beroering en elke leverancier heeft volgens “Hem” het juiste product. Wij nemen graag een onafhankelijke en onpartijdige positie in. Dit geeft ons het voordeel eerlijk en oprecht te zijn en te blijven. De keuze laten wij graag aan de eindgebruiker zelf over, gesteund door advies en informatie over alle groene energieproducten op onze site. Als onafhankelijke adviseur hebben wij de taak om onze huidige- als toekomstige klanten alle ins and outs te geven over de producten die wij aanbieden.

Wat verbuik ik?[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *