Een slim, elegant en compact laadstation

volledig ontworpen volgens Alfen’s standaarden voor slim laden

Een slim, elegant en compact laadstation voor thuis of op de zaak

De Alfen Eve Single Pro-line is als compact laadstation, voor thuis en op de zaak, volledig ontworpen volgens Alfen’s standaarden voor slim laden. Het laadstation is uitgevoerd in een compacte polycarbonaat behuizing en daardoor lichtgewicht en duurzaam.

 

De gebruikersinterface is voorzien van een 3,5” beeldscherm dat een unieke branding mogelijkheid biedt voor de zaak dankzij de mogelijkheid eigen logo’s te uploaden naar het scherm. De lader werkt op basis van gebruikersautorisatie maar kan ook als Plug & Charge laadstation ingezet worden. Gebruikers kunnen hun laadgegevens via ieder internet-verbonden apparaat inzien. 

Slimme functionaliteiten


voorzien van een internetverbinding of via mobiele communicatie kan de Eve Single Pro-line kan samenwerken met slimme technologieën en open protocollen toepassen.

Solide kwaliteit


Alle producten zijn robuust, veilig en betrouwbaar. De producten van Alfen worden in Nederland gemaakt en bestaan uit alleen A-kwaliteit componenten. Alle producten zijn uitgebreid getest en gecertificeerd.
Levering vindt plaats met een standaard garantie en de mogelijkheden om een servicepakket met SLA af te nemen.

Geavanceerde technologie


Alle Alfen laadstations zijn ontworpen voor de optimalisatie van het elektriciteitsnet. Zo kunnen ze integreren en samenwerken met zelfopgewekte energiebronnen of energieopslag